wij hanteren € 4,95 verzendkosten per bestelling

KLANTENSERVICE

Dat hebben we niet!

Dit duurt in onze optiek vaak te lang en is niet gebruiksvriendelijk (kastje-naar-de-muur-principe en irritante wachtmuziekjes)

Stuur gewoon een Whats-App met de begin tekst: KLANTENSERVICE SCND DESIGN naar 06- 18316332 met altijd binnen 12 uur antwoord.VERZENDKOSTEN

Onze verzendkosten zijn € 4,95 per bestelling. Bestellingen worden bezorgd tot 's avonds maximaal 22.00uur.

Bestel daarom altijd zoveel mogelijk in 1 keer (1 bestelling met meerdere producten ingesloten)

Wil je meerdere producten (in 1x besteld) op verschillende adressen laten bezorgen, als kadootje bijvoorbeeld stuur dan een Whats-App met de begintekst KADOOTJE SCND DESIGN naar 06-18316332.

(Let op: hier zijn wel extra kosten aan verbonden).LEVERINGSTIJDEN

Onze leveringstijden bedragen doorgaans 3 tot 10 werkdagen. Helaas zijn wij sterk afhankelijk van de voorraad als ook de mate van handwerk (uren en verkrijgbaar materiaal) per product. Het streven is altijd uiterlijk 10 werkdagen later je bestelling bezorgd te hebben.

Tenzij: de vraag (per bestelling) meer dan 15 stuks is, dan nemen we even contact op over persoonlijke leveringstijden of bezorgmomenten op locatie.AFHALEN SCND STORE

Dit heeft niet onze voorkeur gezien wij een "Online" Webwinkel zijn.

Maar ook wij begrijpen dat niet alles exact te plannen is, dus denken we graag met je mee. Stuur ons jouw persoonlijke wensen van afhalen in de SCND Store te Laren (Gld) + reden waarom, per Whats-App met de bgin tekst: AFHALEN SCND DESIGN naar 06-18316332

(Let op: hier zijn wel extra kosten aan verbonden).KLACHTENSERVICE

Dat hebben we wel!

Helaas, is er ook aan onze producten soms iets niet juist! Geen probleem maar dan moet je met je klacht wel terecht kunnen bij de organisatie waar je besteld hebt & snel ook. (binnen 3 dagen na ontvangst op basis van gegronde klachten, geheel nieuw product)

Stuur gewoon een Whats-App met de begin tekst: KlACHT SCND DESIGN naar 06- 18316332 met altijd binnen 12 uur antwoord.

Let wel op: handwerk blijft uniek! Klachten over identieke vormgeving, exacte maatvoering (in cm) en/of kleurverschil zijn niet te voorkomen.